Hauduta keittoja, muhennoksia ja pataruokia
26.11.2014, klo 07:52•Kommentteja 0
Electroluxin haudutuspata tekee patojen, keittojen ja muhennosten valmistuksesta helppoa.
Esivalmistelut kestävät vain muutaman minuutin, jonka jälkeen ruoan voi huoletta jättää pataan hautumaan maistuvaksi ja mureaksi.
Pitkään haudutettu ruoka on herkullista, terveellistä ja edullista. Hitaasti ja alhaisissa lämpötiloissa haudutetussa ruoassa mausteilla on aikaa imeytyä ja liha mureutuu kuin itsestään.
Ruoanlaittoa helpottavat entisestään esiohjelmoidut kypsennysohjelmat eri tehotasoille. Erikoisohjelmien ansiosta haudutuspadalla syntyvät helposti myös keitot, ja pata on erinomainen apuväline buffetpöytään.
Padan sisältä on irrotettavissa keraaminen astia, jolloin padan puhdistus sujuu vaivattomasti joko käsin tai koneessa. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen energiankulutukseen: pitkienkin haudutusten aikana laite käyttää vain vähän energiaa.
Lisätiedot: www.electrolux.fi