Kahvinautintoja kuin baristan tekemänä
23.05.2018, klo 07:33•Kommentteja 0
Automaattinen kahvikone tekee sinusta parhaimmillaan baristan kotiisi. Parhaimmillaan laite jauhaa uutta tuoretta kahvia sekä annostelee oikean määrän vettä ja vaahdottaa maitovaahtoa. Juuri niin kuin sinä haluat.
Sage on nyt tuonut markkinoille uuden espressokoneen sinulle, joka haluat valmistaa kotonasi baristatasoista kahvia. Barista Touch ei pelkästään jauha ja uutta tuoretta kahvia, vaan se myös annostelee oikean määrän vettä ja vaahdottaa täydellistä maitovaahtoa. Juuri niin kuin sinä haluat.
Sagen the Barista Touch on näyttävästi muotoiltu espressokeitin, joka uuttaa laadukasta kahvia. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei kahvista tule koskaan parempaa kuin pavut, jotka kaadat laitteeseen.
Luonnolliset öljyt, jotka antavat espressolle ja cappuccinoille rikkaan ja kermamaisen maun, alkavat pilaantua nopeasti heti, kun pavut on jauhettu. Älä tyydy kompromissiin papujen tuoreuden tai koneen laadun suhteen. Jauha pavut silloin kun käytät ne, niin täytät kahviharrastajien vaatimukset.
Fiksu kosketusnäyttö
Uudessa Barista Touch -laitteessa on intuitiivinen kosketusnäyttö, joka yksinkertaistaa käyttöä, kun uutat oman baristakahvisi. Voit valita kahdeksan erilaista esiohjelmoitua kahvia. Pyyhkäise, valitse ja nauti! Voit tietenkin aina hienosäätää ja tallentaa omat suosikkisi.
Täysin automaattinen maidonvaahdotin tuottaa juuri sellaisen tekstuurin ja lämpötilan kuin haluat. Kahvin uuton ja maidonvaahdotuksen välillä ei ole lainkaan odotusaikaa. Pumppu siirtää paineen välittömästi uuttoyksiköstä maidonvaahdottimeen.
Käyttö kosketusnäytöllä perinteisten painikkeiden sijasta ei ole vain erilainen tapa käyttää espressokonetta; Näyttö ohjaa kaikkia valintojasi ja prosesseja. Jopa koneen puhdistaminen on helpompaa: noudata vain näytön ohjeita – ja voit unohtaa ohjeiden etsimisen käyttöoppaista.
5 vinkkiä hyvään kahvinuuttoon:
- Vastajauhettu kahvi maistuu parhaalta – käytä paahdettuja papuja mahdollisimman tuoreeltaan. Osta esim. vain pieni pussi kerrallaan niin, että saat sen varmasti käytettyä muutamassa viikossa. Tulet huomaamaan, että tuoreet pavut antavat täysin toisenlaisen kokemuksen.
- Kun säädät myllyn, tee se 1-2 astetta kerrallaan, jotta pystyt seuraamaan muutosta. Myllyn täytyy toimia 4-5 sekuntia ennen kuin säätö on todella tapahtunut.
- Annostele suodatinkahvaan kahvia noin 14 grammaa tai kunnes se on täynnä ja kahvi jakautunut siihen tasaisesti. Tamppaa ensin hyvin kevyesti, jotta varmistat tampperin suoruuden, ja kopauta sitten varovasti suodatinkahvan sivua irrottaaksesi mahdollisesti sisäpuolella olevan kahvinjauheen.
- Espresson pitäisi valua noin 20-30 sekunnissa, täyttää suunnilleen 3 cl, ja sen pinnalla pitäisi olla pähkinän värinen crema. Jos kahvi valuu nopeammin, olet ehkä jauhanut pavut liian karkeiksi tai et tampannut kahvia tarpeeksi voimakkaasti - ja päinvastoin, jos kahvi valuu hitaammin.
- Käytä aina täysmaitoa. Älä osta vähärasvaista, täysmaidon runsas rasvapitoisuus tuottaa parhaan tuloksen.
Lisätietoja: www.witt.fi